/

Onze Beestenboel

Dit zijn wij

Stichting Onze Beestenboel is een dierenparkje met speeltuintje op het bosrijke Maria Auxiliatrixterrein in Venlo. Het wordt gerund door vrijwilligers en draait volledig op donaties vanuit de maatschappij. Recreatie voor jong en oud, een fijne plek voor mens en dier.

Wil je meer weten over onze vrijwilligers, onze dieren en wat we zoal bieden? Ontdek het via de knop “lees meer”.

Sponsoring

Wist je dit al?

Dinsdag, haakdag

Voor iedereen die het leuk vindt: op dinsdagmiddagen vanaf 13:30 uur wordt er bij Onze Beestenboel gehaakt. Breng je haaknaald mee en schuif gezellig aan. Er zijn geen kosten aan verbonden en aanmelden hoeft niet. Iedereen is welkom!


Hitte eist dierenleven: wij willen airco

De extreme hitte van de afgelopen dagen zorgde bij Onze Beestenboel voor problemen. Één konijn is overleden en ook de andere dieren hadden het erg moeilijk. Voor de vrijwilligers was het hard werken, zelfs in de late avond en vroege ochtend, om alle dieren te voorzien van genoeg vers water, schaduw, frisse lucht, bevroren elementen om zich aan te koelen, etc. Fretje Chucky dreigde ondanks deze maatregelen te bezwijken en ging naar een onderduikadres met airco.

Om onze dieren in de toekomst enige verkoeling te kunnen bieden, willen wij graag airco aanschaffen. Een flinke kostenpost om er zo even bij te krijgen. Wie een bijdrage zou willen leveren aan een airco voor Onze Beestenboel, kan dat doen door iets naar ons over te maken via IBAN NL55RABO0135081653.

 

Fretje Chucky op zijn logeeradres; daar was gelukkig airco!


Dierenpolitie tevreden over Onze Beestenboel

Vandaag kreeg Onze Beestenboel onverwacht een bezoekje van de Dierenpolitie om het welzijn van de dieren te controleren. Na hun inspectie waren de agenten tevreden over wat ze hadden gezien en gaven ons zelfs een compliment: “zagen alle dieren er maar zo uit.” Een mooie opsteker voor alle vrijwilligers van Onze Beestenboel, die 7 dagen per week hard werken om de dieren gezond en gelukkig te houden. Super fijn dat deze Dierenpolitie er is, zodat dieren hulp krijgen als er ergens iets niet pluis is!


Stuur ons een bericht

Openingstijden

Wij zijn elke dag open van 10:00 - 17:00, ook op zaterdag en zondag!