/

Onze Beestenboel

Dit zijn wij

Stichting Onze Beestenboel is een dierenparkje met speeltuintje op het bosrijke Maria Auxiliatrixterrein in Venlo. Het wordt gerund door vrijwilligers en draait volledig op donaties vanuit de maatschappij. Recreatie voor jong en oud, een fijne plek voor mens en dier.

Wil je meer weten over onze vrijwilligers, onze dieren en wat we zoal bieden? Ontdek het via de knop “lees meer”.

Sponsoring

Wist je dit al?

Buitenruimte open voor bezoekers, binnenruimte nog niet

Na versoepelingen van de coronamaatregelen mogen wij jullie weer begroeten in onze wei, ons speeltuintje, de zandbak en aan onze picknickbanken.


In het gebouwtje is het erg lastig om anderhalve meter afstand te bewaren, daarom is dit momenteel alleen toegankelijk voor personeel. Hierdoor is het nu nog niet mogelijk om onze konijntjes en cavia’s te aaien. Ook ons kringloopwinkeltje en toilet zijn niet toegankelijk voor bezoekers.


Nog geen versoepeling op dit moment

Gisteren kondigde het kabinet versoepelingen aan in de lockdown maatregelen. Helaas is er voor kinderboerderijen nog geen duidelijkheid wanneer wij weer open mogen. Dit betekent dat we jullie nog steeds niet kunnen begroeten. Voor jullie niet leuk, en voor ons dubbel niet leuk: we missen jullie, maar we krijgen ook geen donaties binnen. Wil je Onze Beestenboel toch een beetje helpen? Wordt dan Vriend van Onze Beestenboel en steun ons met 2,50 euro per maand. Meer info vind je op deze website onder de knop “sponsoring”. Namens de dieren: bedankt!!!


Coronamaatregelen

Ook Stichting Onze Beestenboel houdt zich uiteraard aan de coronamaatregelen. Wij zijn aanwezig om onze dieren te verzorgen (waarbij we onderling uiteraard afstand houden en extra hygiënemaatregelen treffen) maar kunnen voorlopig helaas geen bezoekers ontvangen. Wij hopen dat jullie allemaal gezond blijven en we jullie snel weer mogen begroeten.


Stuur ons een bericht

Openingstijden

Wij zijn elke dag open van 10:00 - 17:00, ook op zaterdag en zondag!