web statistics

Over Ons

Recreatie voor jong en oud, een fijne plek voor mens en dier, dat is Onze Beestenboel. Onze grootste troeven: een gezellig terras voor een kop koffie en een praatje, een speeltuin en circusdorp voor de kleintjes, een knus dierenpark om naar hartelust dieren te aaien en te knuffelen. En dat allemaal gratis!

Jong en oud vindt ontspanning, aandacht en liefde bij stichting Onze Beestenboel. De kracht achter deze stichting zijn haar vrijwilligers. Zij zetten zich met hart en ziel in voor het beheer en onderhoud van het parkje. Ze ontvangen gasten, schoolklassen of kinderfeestjes. Ze verzorgen en voeren dagelijks de dieren.

Bij ons wonen ezels, pony’s, geiten, schapen, konijnen, cavia’s, chinchilla’s, degoes, gerbils, varkens, eenden en kippen. Gesteund door het bestuur, is de dagelijkse leiding in handen van Karin Beurskens; een échte dierenvriend. Zelfs de beheerder werkt op vrijwillige basis en ontvangt geen salaris. Zij stuurt de andere vrijwilligers van Onze Beestenboel aan en zorgt voor een goede begeleiding van stagiair(e)s.

Iedereen is welkom bij Onze Beestenboel en je kunt ook bij ons terecht als je in een rolstoel zit of een kinderwagen wilt meebrengen!

Wij zijn 100% afhankelijk van gulle giften vanuit de maatschappij en van wat onze bezoekers in onze donatiepotjes stoppen. Wij ontvangen geen subsidie en moeten dus onze eigen boontjes doppen. Wilt u ons daarbij helpen? Word dan Vriend van Onze Beestenboel! (Voor meer informatie daarover: klik op de link onderaan deze pagina.)

Dankzij gulle sponsors en hardwerkende vrijwilligers hebben we inmiddels dit allemaal te bieden:

  • – Een knuffelwei met aaibare geiten, schapen, ezels en pony’s. Ook toegankelijk voor rolstoelen!
  • – Op ons terras kunt u terecht voor koffie, thee of limonade (gratis!) of een lekkere versnapering. U kunt een praatje maken met andere bezoekers, genieten van de spelende kinderen en de dieren of gewoon even lekker tot rust komen.
  • – Een varkensverblijf voor onze grappige zwijntjes Dikkerdje en Dappertje!
  • – Een clubhuis waar we gezellige activiteiten organiseren en waar kleine dieren zitten zoals chinchilla’s, gerbils en degoes. Ook wonen hier konijnen en cavia’s die je heerlijk kunt knuffelen!
  • – Het circusdorp! Hier kunnen de kids spelen in de pipowagens.
  • – Klim, draai, wip, fiets of graaf in onze speeltuin en zandbak!
  • – Prachtige picknicktafels, ideaal voor een familie-uitstapje.

Wij hebben leuke mogelijkheden voor kinderfeestjes of familiebijeenkomsten. Vul gerust het contactformulier in als je meer informatie hierover wil.