web statistics

Sponsoring

Onze Beestenboel moet haar eigen boontjes doppen, want we krijgen helaas geen subsidie. We zijn 100% afhankelijk van uw giften om onze dieren te verzorgen en ons parkje te onderhouden. Wilt u ons helpen? Dat kan via ons rekeningnummer NL55RABO0135081653.

Stichting Onze Beestenboel is een goed doel, een zogeheten ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat giften aan Onze Beestenboel fiscaal aftrekbaar zijn (fiscaal nummer: 818288450).

Gelukkig komt er af en toe een bedrijf op ons pad dat ons helpt met het verkrijgen van spullen of diensten die nodig zijn om ons werk te kunnen doen.
Wilt u met uw bedrijf iets voor ons doen? Neem even contact op via onzebeestenboelvenlo@hotmail.nl zodat we kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn.

In 2018 was Onze Beestenboel de grote winnaar van de actie Trefcenter Geeft, waarbij inwoners van Venlo door middel van stemmen konden bepalen welke stichting zij de winst gunden. Wij ontvingen een prachtig bedrag van 2109,94 euro waarmee we voor de komende winter genoeg hooi kunnen kopen voor onze bijna honderd dieren!