web statistics

Vrijwilligers

Onze Beestenboel draait dankzij vrijwilligers, mensen waar we ├ęcht op kunnen bouwen en die hun werk bij ons en de zorg voor onze dieren als een prioriteit zien. Zij zorgen dat de koffie op tijd klaar staat, dat het parkje er netjes bij ligt, alles schoon is en de dieren elke dag goed verzorgd worden.

Onze Beestenboel zit op het Auxiliatrixpark in Venlo, op de grens met Tegelen. Naast het verzorgen van onze dieren, betekent werken bij Onze Beestenboel ook goed omgaan met onze bezoekers. Gehandicapten die een praatje komen maken op ons terras, kinderen die een ijsje willen kopen, bejaarden die een konijn op schoot vragen.
Onze Beestenboel is een stichting met een bestuur. Dat bestuur bepaalt de kaders waarbinnen de beheerder werkt. De dagelijkse leiding is in handen van de beheerder, Karin. Ook zij is een vrijwilliger! Zij stuurt de andere vrijwilligers en stagiair(e)s aan. We krijgen geen subsidie en moeten dus onze eigen broek ophouden. Dat doen we door zoveel mogelijk bezoekers te trekken, die hopelijk iets in onze donatiepotjes doen. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten.

Wil jij meer weten over vrijwilligerswerk bij Onze Beestenboel, of lijkt het jou leuk om ons te komen helpen? Stuur dan een e-mail naar onzebeestenboelvenlo@hotmail.nl en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

vrijwilligers Ricky borstelt Max

vrijwilligers Fedor

laat je schminken

bezoekers lachend meisje maakt ponyritje